Blog

Polisvoorwaarden autoverzekering

Bent u op zoek naar een goedkope autoverzekering? Zorg er dan in ieder geval voor dat de polisvoorwaarden voor de autoverzekering ook goed zijn. U zorgt er op die manier voor dat de verzekering ook daadwerkelijk uitkeert op het moment dat er wat aan de hand is. Een autoverzekering met goede polisvoorwaarden is dan ook op de lange termijn voordelig.

Maximale dekking binnen autoverzekering

De polisvoorwaarden van de autoverzekering geven onder andere aan wat de maximale dekking bij bepaalde schades is. Kijk naar de dekking van een ruitschade of de dekking qua accessoires, op het moment dat er iets met uw auto gebeurt. De dekking van schade die u toebrengt aan derden is over het algemeen ruim voldoende, aangezien dat valt binnen de WA autoverzekering. Het is bij een goedkope autoverzekering veel interessanter om goed te kijken naar de polisvoorwaarden van de Beperkt Casco of de Volledig Casco dekkingen.

Opzeggen autoverzekering

Kijk ook goed naar de polisvoorwaarden van de autoverzekering met betrekking tot het opzeggen hiervan. Geldt er een jaarcontract en is er sprake van een opzegtermijn? Dit zijn veel voorkomende voorwaarden, zeker binnen de goedkoopste autoverzekeringen die er beschikbaar zijn. U kunt aan de andere kant kiezen voor een verzekering die dagelijks opzegbaar is, zodat u er vanaf kunt wanneer u wilt. U kiest op die manier een voordelige autoverzekering die bovendien op een heel flexibele manier in elkaar zit.

Geplaatst in: Berichten