Blog

Pechhulp

Wilt u pechhulp afsluiten binnen uw autoverzekering, of bent u benieuwd wat dit inhoudt? U zorgt er met deze aanvullende autoverzekering voor dat u er in ieder geval nooit alleen voor komt te staan. U kunt uw autoverzekering berekenen met en zonder pechhulp, om bovendien te ontdekken wat dit betekent voor uw premie per maand, of per jaar.

Wat biedt de pechhulp?

Pechhulp doet precies wat de naam eigen al aangeeft, aangezien het u hulp biedt op het moment dat u te maken krijgt met pech. U kunt kiezen voor verschillende dekkingen. Kies een dekking voor uw eigen woonplaats, voor in heel Nederland of wellicht ook voor in het buitenland. Men zal binnen de pechhulp altijd proberen om uw auto ter plaatse weer aan de praat te krijgen, maar stuurt u door naar een garage wanneer dat nodig is. Vervangend vervoer zorgt er dan voor dat een goedkope autoverzekering met pechhulp van grote toegevoegde waarde is.

Pechhulp los of in autoverzekering

Houd er rekening mee dat u de pechhulp binnen uw autoverzekering af kunt sluiten, maar dat u hier ook los voor kunt kiezen. Heeft u een pechhulp verzekering bij bijvoorbeeld de ANWB of Route Mobiel? Dan is het natuurlijk niet nodig om ook nog eens een aanvullende dekking binnen uw autoverzekering af te sluiten. Bovendien biedt uw autodealer over het algemeen een dergelijke service aan, op auto’s tot maximaal 3 jaar oud. Kies een goedkope autoverzekering, door er in ieder geval voor te zorgen dat u niet dubbel verzekerd bent.

Geplaatst in: Berichten